Natisni to stran

Ogled filma Bohemian rhapsody, biografska glasbena drama

Ogled filma Bohemian rhapsody, biografska glasbena drama

Kulturni center Semič vas na predvečer državnega praznika vabi na ogled filma BOHEMIAN RHAPSODY, biografska glasbena drama v sredo, 24. junija, ob 21.30 uri na zelenico KC Semič.

Prinesite si svoj ležalnik, dekico ali piknik stol. Za dodatne užitke ob gledanju filma na prizorišču bo poskrbela Matičkova pekarna.
 

Znameniti uvod v We Will Rock You, zanosa polni refren We Are the Champions, hipnotične operne vragolije v Bohemian Rhapsody ... Le koga ne premami, da ne bi zapel vsakič, ko sliši te himne? Kdo si ne more kaj, da ne bi z nogami udarjal ob tla ob tako omanih ritmih? Kdo lahko pozabi trenutek, ko je koncert Live Aid leta 1985 nenadoma premaknil v peto prestavo, ko se je na oder prišopiril Freddie Mercury in občinstvo pripravil do vročičnega skupinskega petja?

Zdaj si je z emmyjem nagrajeni Rami Malek iz nadaljevanke G. Robot navlekel oprijeti triko, pograbil mikrofon in si nadel osebnost kralja popa v filmu Bohemian Rhapsody, glasnem proslavljanju glasbe Quennov in izjemnega življenja njihovega frontmana Freddieja Mercuryja.

Vstopnine ni!

Dogodek se bo izvajal po prepisih NIJZ. Prosimo, da se ga udeležite le, če ste zdravi (brez znakov okužbe dihal) in niste bili v stiku z osebo s potrjeno boleznijo Covid-19.
 

Dobrodošli!

Prenesi priponke: