Med odraščanjem smo soočeni s številnimi odločitvami, ki pomembno vplivajo na naše življenje, zato si zaslužimo enakopraven dostop do kakovostnih informacij in vsebin. Tukaj so na voljo povezave do informacij, novostih na raznih področjih za mlade. Obveščali pa vas bomo tudi o delavnicah, srečanjih in svetovanjih.

Lepo vabljeni k spremljanju vsebin na vaši spletni strani. Veselimo se idej in spodbud!

NE SPREGLEJ!

Koristne povezave

MLADINSKI CENTER

Kulturni center Semič deluje v javnem interesu na področju mladih v lokalni skupnosti, zato mu je Urad za mladino Republike Slovenije podelil status mladinskega centra. Statusa organizacije v javnem interesu v mladinskem sektorju omogoča večjo dostopnost do posameznih instrumentov v mladinskem sektorju, tudi finančnih.

V svoji definiciji je mladinski center organizirano funkcionalno središče za mlade, ki ga zagotavlja lokalna skupnost ali druga pravna oseba javnega ali zasebnega prava oziroma fizična oseba, v katerem se izvajajo programi v mladinskim sektorju in mladinsko delo na lokalni ravni. Kulturni center Semič se povezuje z društvi in ostalimi aktivnimi v Semiču in Beli krajini z namenom mladim v lokalnem okolju, nuditi prostorske pogoje in opremo za njihovo usposabljanje, neformalno učenje, izražanje.

Kulturni center deluje kot mladiski center zato smo vključeni v projekt Mreža mama.

Svetovalnica - Srečanja Semič

Hej, imate vprašanje zame?
Pišite mi.


    Želim prejemati e-novice

    Bodite obveščeni o Semški mladini.

    Foto: Jan Kocjan, arhiv SC Gače, Zvone Butala, arhiv KC Semič, Uroš Novina, Tamara Lončarič,
    arhiv Big Berry, Ivan Merljak, Uroš Raztresen, Miha Henigsman, Urška Banovec, ŠD Partizan Semič