APARTMA GAČE

Gače / Komarna vas

melita.grandovec@gmail.com+386 41 645 873

Apartma Gače se nahaja v neokrnjeni naravi Črmošnjiške doline ob Smučišču Gače. To je odlična izhodiščna točka za raziskovanje tukajšnjih bogastev naravne in kulturne dediščine, ki jih lahko odkrivate peš ali s kolesom. Nedaleč od apartmaja žubori Divji potok, skriti biser Črmošnjic. Le dobrih 10 km vas loči od trškega jedra Semiča, tam se vam ponuja obilo vsebin, vrednih ogleda. Ob tem se lahko posladkate tudi z najboljšim sladoledom.

V apartmaju je na voljo 6 ležišč, brezplačen wi-fi in čudovit razgled s sončne terase.

BRUNARICA PETRIC

Gače / Komarna vas

mihabooker@gmail.com+386 40 160 776

Brunarica Petric stoji v kraju Komarna vas na obronkih Kočevskega roga. Gostom nudimo udobno bivanje v neokrnjeni naravi. V brunarici imamo prijeten bar za druženje, uporabljate lahko brezplačen WiFi in se dogovorite za sobno postrežbo. Na voljo sta vam tudi terasa in brezplačno zasebno parkirišče. Zjutraj si lahko privoščite samopostrežni zajtrk, ljubiteljem peke pa je na voljo tudi žar. Čez dan lahko uživate v aktivnostih v naravi, nato pa se sprostite na vrtu ali v skupnem salonu.

CŠOD LIPA

Črmošnjice

lipa@csod.si+386 7 306 76 08

CŠOD Lipa se nahaja v Črmošnjiški dolini pod smučiščem Gače. Od leta 1997 izvajamo Šolo v naravi in Vrtec v naravi ter organiziramo razne dneve dejavnosti in aktivne počitnice za otroke. Naravoslovne vsebine jim približamo ob slikovitem Divjem potoku in Črmošnjičici.

V prostih terminih nudimo namestitev v petnajstih sobah po predhodnem dogovoru. Sprejemamo individualne goste, skupine in družine. V naši jedilnici je na voljo 80 sedežev, tam lahko postrežemo vnaprej naročene jedi (npr. slavnostne) za zunanje goste.

Ob domu je veliko urejenih igralnih površin, mirna okolica doma pa ponuja veliko možnosti za sprostitev v naravi.

DOMAČIJA HARTMAN

Podreber pri Semiču

domacijahartman@gmail.com+386 40 398 630

Družinski apartma je namenjen gostom, ki si želijo miru v naravi, proč od mestnega vrveža in hitrega tempa življenja. Hiša je obdana z veliko travnato površino, tam se otroci lahko igrajo in raziskujejo okolico. Posebno jutranje doživetje ob kavici vam pričara sončni vzhod, ki ga lahko občudujete z našega balkona. Vsakemu gostu se posvetimo z vsem srcem, nudimo pa tudi varstvo za vaše otroke. Bližnja pohodna pot vodi na 547m visoko planoto Smuk. Tam si lahko ogledate ruševine nekdanjega smuškega gradu in cerkev sv. Lovrenca, Smuk pa je tudi vzletišče za jadralne padalce. Dobrodošli v deželici srčnih ljudi!

EKOLOŠKA KMETIJA GOLOBIČ –
Apartma Pri Movernu

Gradnik

apartma.golobic@gmail.com+386 51 245 707

Apartma Pri Movernu se nahaja na Ekološki kmetiji Golobič v vasici Gradnik, nedaleč od Semiča. Na kmetiji se ukvarjamo z lesarstvom, zato je apartma opremljen s pohištvom iz masivnega lesa naših gozdov. Apartma nudi počitnice in sprostitev na podeželju za štiri osebe. Gostje si lahko privoščijo košarico domačih dobrot z okusnimi domačimi mesninami in raznimi sezonskimi pridelki. Kulinarični navdušenci imajo na voljo žar, po predhodnem dogovoru pa vas lahko razvajamo z domačo podpeko. Sprehod po kraških travnikih in pašnikih, kjer vas bodo pozdravile naše kravice, vas bo napolnil s pozitivno energijo in vas spodbudil k potepanju po Beli krajini. 

Apartma Pri Movernu je od trškega jedra Semič oddaljen le nekaj kilometrov in je odlično izhodišče za rekreacijo po kolesarskih in pohodniških poteh.

GOZDNA VILA

Sredgora

info@sredgora.si+386 40 626 925

Vila Sredgora je oaza udobja in sprostitve sredi neokrnjenih kočevskih (pra)gozdov na jugovzhodu Slovenije. Ta trajnostno zasnovana lepotica je zrasla na ruševinah zapuščene kočevarske vasi, ki jo je gostiteljica Mojca obudila v unikatno turistično destinacijo namenjeno najzahtevnejšim gostom. Gostom, ki prisegajo na trajnost in cenijo neokrnjeno naravo.

HIŠKA PRI TONIJU

Praproče pri Gradniku

anton.stubler@gmail.com+386 70 753 112

Naša počitniška hiška stoji na lepi lokaciji v vinorodni vasici Praproče pri Gradniku. Hiška vsebuje spalnico, dnevno sobo, opremljeno kuhinjo ter balkon s pogledom na vrt.

V naši bližini si lahko ogledate Zbirko orožja in vojaške opreme Baškovič, dopust pri nas pa lahko izkoristite za raziskovanje številnih naravnih in kulturnih znamenitosti v vseh treh belokranjskih občinah peš, s kolesom … Dobrodošli!

HOTEL SMUK

Semič

info@hotelsmuk.si+386 40 955 258

Hotel Smuk stoji v trškem jedru Semiča in je odlična izhodiščna točka za raziskovanje zanimivih zgodb našega kraja. Na naši veliki in prijetni terasi s pogledom na taborsko obzidje in cerkev sv. Štefana si lahko privoščite kavico ali sladico.

Strežemo tradicionalno slovensko hrano, pripravljeno na sodoben način. Še posebej vas bomo navdušili z okusno pripravljeno divjačino. Dovolite, da vas razvajamo z našimi izvrstnimi jedmi!

KALSKA DOMAČIJA

Štrekljevec pri Semiču

info@kalskadomacija.si+386 41 692 566

Kalska domačija se zaveda izjemnosti Bele krajne, njene kulturne in naravne dediščine ter edinstvenosti tega prostora. Temu primerna je tudi naša turistična ponudba – v arhitekturnem in kulinaričnem smislu temelji na najvišjih merilih. Kalska domačija gostom ponuja navdihujoče izhodišče za raziskovanje Bele krajine. Tukaj se pišejo zanimive zgodbe s popotniških poti po skritih lepotah te navdihujoče pokrajine. Najgloblja namera Kalske domačije je delati dobro, dajati iz srca in biti gostoljuben, kot so gostoljubni Bela krajina in njeni ljudje.

KLOBČARJEVA ZIDANICA

Osojnik

klobcarjeva.z@gmail.com+386 31 354 375

Naša zidanica nudi prijetno sprostitev v deželi belih brez na Osojniku, v bližini Semiča.

Na voljo imamo sedem ležišč. Stavba je prostorna in sodobno opremljena, obenem pa ohranja pridih nekdanjih časov. Z balkona se odpira lep pogled na belokranjski kraški ravnik. V tem prijetnem ambientu boste zagotovo uživali v jutranji kavici ali pa si morda privoščili urico sprostitve ob dobri knjigi.

Ljubiteljem žara je na voljo poseben kotiček pod brajdo v družbi z dobro kapljico iz lastne kleti.

Zidanica je odlično izhodišče za pohode, kolesarjenje in rekreiranje po okoliških hribih in dolinah. Raziščete lahko več manjših vodnih virov in druge zanimive naravne danosti, ki jih skriva belokranjska kraška pokrajina. Eden od njih je Kalski studenec nedaleč stran od naše zidanice.

Doživite svežino umirjenega jutra ob melodiji ptic iz bližnjega gozda. Morda vas obišče celo srnica. Ob ugodnem vremenu vas bo očaral pogled na skrivnostno belokranjsko »morje«. Ste že uganili, kaj imamo v mislih?

Novost v naši zidanici je savna, gostom pa je na voljo tudi tridnevni tretma z lokalnimi zelišči.

Dobrodošli!

PLANINSKI DOM NA MIRNI GORI

Planina – Mirna gora

domnamirnigori@gmail.com+386 40 717 629

Planinski dom na Mirni gori je izhodišče ali končni cilj številnih pohodnih poti po prostranem Kočevskem rogu, ki privablja mnoge ljubitelje narave. Veseli smo prav vsakega obiskovalca, še posebej pa tistih, ki nam polepšajo dan s hvaležnim nasmehom. Pohodnike in kolesarje razvajamo z okusnimi enolončnicami, ričetom, joto, golažem in odlično gobovo juho. Pripravljamo tudi palačinke z raznimi nadevi – naši gostje so nad njimi še posebej navdušeni.

Na tukajšnji nadmorski višini 1048 m se vam ponujajo zares lepi razgledi, narava pa vas v vsakem letnem času nagradi z malce drugačnimi motivi. Pri nas lahko tudi prenočite, v domu je na voljo 33 ležišč. Obiščite nas in doživite Belo krajino z gorskim pridihom.

POSTAJALIŠČE ZA AVTODOME

Semič / Črmošnjice / Gače

SemičČrmošnjice (CŠOD)Gače

V občini Semič so urejena tri postajališča za avtodome PZA. Eno je v središču Semiča na javnem parkirišču pred gasilnim domom, drugo v Črmošnjicah pri CŠOD Lipa in tretje na Gačah. Postajališča za avtodome so brez priključkov in so osvetljena. Postajališča ponujajo idealne izhodiščne točke za raziskovanje naravnih in kulturnih znamenitosti občine Semič. Smo del Mreže postajališč za avtodome Slovenija.

SKI & SPA APARTMENT

Črmošnjice – Gače

kajdiz.emil@gmail.com+386 41 722 300

SKI & SPA apartment stoji na atraktivni lokaciji pri smučišču Gače. Obdaja nas neokrnjena narava obronkov Kočevskega roga, kjer lahko sproščeno zadihate. Na voljo imamo 12 ležišč.

Tukaj lahko pozimi smučate na umetno zasneženih pobočjih Gač, v drugih letnih časih pa se vam v bližnji okolici ponujajo številne možnosti za pohodništvo, kolesarstvo, ribištvo, lovski turizem in kopanje v reki Kolpi. Izkoristite izjemne naravne danosti, ki se vam ponujajo pri nas!

TURISTIČNA KMETIJA CERJANEC

Krupa

daniela.cerjanec@amis.net+386 7 306 80 12

Naša kmetija je raj za obiskovalce, željne tradicionalne belokranjske kuhinje, saj smo poznani po okusnih domačih jedeh. Najdete nas nedaleč od izvira reke Krupe, po kateri je naša vas dobila svoje ime. Čudovita sprehajalna pot ob Krupi obiskovalcem ponuja edinstvene trenutke v naravi. Če želite preživeti počitnice ali oddih na vasi in doživeti zabavne belokranjske večere, smo pravi naslov za vas!

Otroci bodo zagotovo najbolj navdušeni nad našimi domačimi živalmi in otroškim igriščem. Na ogled imamo tudi tradicionalno belokranjsko hišo, v njej smo uredili muzej in prostor za razne delavnice in srečanja. Ob slabem vremenu gostom posebej priporočamo sprostitev s terapevtsko masažo. Obiščite nas in si privoščite razvajanje na deželi!

ZIDANICA JAKŠE

Semiška gora

zidanica.jakse@gmail.com+386 40 587 884

Zidanica Jakše je apartma med vinogradi, primeren za oddih v dvoje ali za štiričlansko družino. Predstavlja odlično izhodišče za odkrivanje številnih lepot Bele krajine. Osebno sprejmemo prav vsakega gosta ter mu z veseljem ponudimo domače vino in sezonske pridelke. Mirna okolica apartmaja in čudovit razgled na Semič očarata prav vsakogar in poskrbita za vašo popolno sprostitev. Odpočijte se od vsakodnevnih obveznosti in se naužijte čudovitih juter pri nas!

ZIDANICA KOVAČNICA

Semič

info@zidanice.si+386 40 808 568

Zidanica Kovačnica –  nekdanji dom kovača in zidanica za žejne goste, v bližini centra Semiča.

Udobno bivanje za 4 goste, ki sanjajo o oddihu, kjer so obdani z vinogradi, travniki in domačim vrtom, imajo mir za branje, ustvarjanje in drugi zen, so lahko otroci sproščeni, starši pa razbremenjeni, imajo odlična izhodišča za športne aktivnosti (hoja in kolesarjenje: Smuk, Mirna gora, Vinji Vrh…, kopanje, SUP-anje ali raftanje na Kolpi (12 km), adrenalinski park ali smučanje na Gačah (12 km), imajo možnost raziskovanja in okušanja Semiča ter Bele krajine, gospodar postreže z domačim vinom, ki ga za podoživljanje lepih spominov lahko kupijo tudi za domov.

Dobrodošli!

ZIDANICA LAN NA HRIBU

Cerovec pri Semiču

ana.boromisa@gmail.com+386 40 171 204+386 31 313 651

V objemu narave, tišine in intime vam je na voljo zidanica Lan na Hribu, v njej smo pri urejanju in prenovi prepletli moderno z avtentičnim. S pomočjo mladih arhitektov smo zidanico v celoti prenovili, tako da gostom nudi popolno udobje. Za ljubitelje tradicionalnega smo v stavbi pustili originalne tramove, ki ohranjajo starodavne spomine. Obiščite nas in uživajte v dragocenih sledeh preteklosti, ki vam bodo pričarale nepozaben belokranjski oddih!

ZIDANICA ZAJC

Semiška gora

info@zidanice.si+386 40 808 568

Zidanica Zajc stoji na mirni lokaciji, obdani z vinogradi in sadovnjaki. Nudi čudovit pogled na Semič in celo Belo krajino. Ponuja prijeten in miren oddih med vinogradi, saj je prilagojena sodobnemu turistu. Sodobno opremljen apartma daje občutek domačnosti in udobja. V okolici so urejene kolesarske in sprehajalne poti, primerne za zahtevne športnike in za goste, ki iščejo sprostitev v naravi. Reka Kolpa in Kočevski rog v naši bližini nudita osvežitev v vročih dneh. Obiščete lahko tudi smučišče Gače, ki obiskovalce navdušuje pozimi in poleti. Dobrodošli!

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