VABILO K SOUSTVARJANJU RUBRIKE SEMIŠKIH E-NOVIC ZA MLADE “NAŠA RAZMIŠLJANJA”

 

Iščemo tvoj glas in tvoje mnenje. Predstavi nam svoj pogled, svoje ideje in svoja dela; Odbor za mlade Občine Semič ti bo v sodelovanju s Kulturnim centrom Semič, ki poleg preostalih funkcij opravlja tudi naloge mladinskega centra, prisluhnil.

Vabimo te k sodelovanju.

Odbor za mlade, posvetovalno telo semiške županje, ki ga sestavlja skupina mladih, ki na sestankih z lokalnimi odločevalci zagovarja interese mlajše generacije, je občinskemu svetu predlagal Strategijo za mlade, ki jo je ta sprejel. Strategija za mlade do leta 2025 je načrt, s katerim skuša Občina Semič mladim ponuditi čim bolj kakovostno življenje na več področjih. Eno izmed ključnih je informiranje mladih, zato skupaj s Kulturnim centrom Semič skušamo pomembne informacije, novosti in priložnosti približati vsem vam; tudi z e-novicami za mlade.

Če se na e-novice za mlade še nisi prijavil/-a, lahko to storiš na spletni strani Kulturnega centra Semič. Tam najdeš številne koristne informacije o dogajanju v občini, dogodkih okrog tebe, aktualnih razpisih, možnostih in priložnostih za sodelovanja ter srečanja.

E-novice so projekt, ki domuje na spletni strani Kulturnega centra Semič, če pa se naročiš nanje, pa lahko enkrat tedensko obiščejo tudi tvoj e-poštni nabiralnik. Vsak četrtek ti bodo nudile pregled aktualnega dogajanja na domačem prizorišču, hkrati pa ponujale priložnosti. Ena teh bo rubrika Naša razmišljanja; tukaj potrebujemo tvojo pomoč.

Bi rad/-a napisal/-a članek? Imaš v predalu šolski spis, ki se ti zdi zanimiv? Si napisal/-a pesem, imaš pomisleke glede dogajanja po svetu, v državi, v domači občini? Bi preprosto rad/-a kaj sporočil/-a drugim občanom ali mladim v občimi?

Tvoj prispevek je lahko tudi tvoj šolski spis, pesem, ki počiva v tvojem predalu, razmislek o članku ali knjigi, inovativna ideja, ki bi nam jo rad predstavil … Prosimo te le, da besedilo, če je to napisano ročno, preoblikuješ v dokument in nam ga pošlješ, mi pa ga z veseljem objavimo.
Pošlji svoje besedilo na profila Odbora za mlade “Sem’ška mladina” na Facebooku, Instagramu ali pa nam pošlji e-poštno sporočilo na naš e-poštni naslov: semskamladina@gmail.com. Veselimo se sodelovanja in te vabimo k pisanju,

Sem’ška mladina in ekipa Kulturnega centra Semič

Več >