VABILO K SOUSTVARJANJU RUBRIKE SEMIŠKIH E-NOVIC ZA MLADE “NAŠA RAZMIŠLJANJA”

 

Iščemo tvoj glas in tvoje mnenje. Predstavi nam svoj pogled, svoje ideje in svoja dela; Odbor za mlade Občine Semič ti bo v sodelovanju s Kulturnim centrom Semič, ki poleg preostalih funkcij opravlja tudi naloge mladinskega centra, prisluhnil.

Vabimo te k sodelovanju.

Več >
neja ()

MOJ ODBOJKARSKI SVET

Neja Štukelj je 15-letna dijakinja gimnazije Novo mesto, kjer izstopa s svojo zavzetostjo in uspehi. Poleg šolskih obveznosti in zahtevnega učnega programa si vedno najde čas za svojo največjo strast – odbojko. V prostem času se v celoti posveti temu športu, kjer se trudi izboljšati svoje spretnosti, tako fizične kot taktične. Treningi, tekme in turnirji…

Preberi
n

DRUŽINSKO PODJETJE- KAKO USPETI IN PREŽIVETI

Ula Kočevar je študirala na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, podjetništvo se ji je pretakalo po krvi, saj sta njena starša 30 let nazaj odprla šiviljsko podjetje Heart still. Kako pa je k družinskem podjetju prispevala Ula, si preberite tukaj.

Preberi
n

BOŽIČ

V prazničnem času ljudje pogosto pozabimo kaj je v času Božiča najbolj pomembno. O tradiciji in Božičnem času je svoje razmišljanje napisala Katja Kapš. Preberite ga tukaj.

Preberi
Gutsy+Girls+Hiking+Holidays

MEDNARODNI DAN GORA

Gorski svet je velikokrat na “to do” vikend seznamu. Če ne prej v mesecu maju, ko se pod vrhom Golice vije preproga belih narcis. Pa ste vedeli, da imamo Mednarodni dan gora?

Preberi
n

MALA ELITA

V Lani Pašič se je že od ranega otroštva prebudila ljubezen do konjev. Danes je Lana ponosna vodja MALE ELITE in Konjičkovih počitnic. Več o Laninem razmišljanju pa najdete tukaj.

Preberi
6 1

KOLESARSTVO DEL ŽIVLJENJA

Timotej Banovec se je z kolesarstvom začel ukvarjati v 6. razredu osnovne šole, ko je zbolel za sladkorno boleznijo TIP – a 1. Več o njegovem razmišljanju si lahko preberete tukaj.

Preberi