GOSTILNA CONA

VEČ

Gostilna Cona stoji v industrijski coni v Semiču, od koder se ponuja lep pogled na Semiško goro. Slovimo po prijazni postrežbi, prijetnem vzdušju ter okusnih malicah in kosilih. Na voljo imamo velik parkirni prostor, naša lokacija pa je idealno izhodišče za izlete na Krupo, Mirno goro, Smuk in Gorjance. Zelo veseli smo družin z otroki, njim so namenjena nova otroška igrala na zelenici ob gostišču. Na voljo imamo celo polnilnico za električna vozila.

GOSTINSTVO GAČE

VEČ

Na strminah Gač teknejo krepke jedi, ki vas okrepijo za najrazličnejše podvige na svežem gorskem zraku. Zagotovo vam bo zadišala slastna Gaška dilca, na voljo pa je tudi pečen odojek ali jagenjček. Pripravljamo jedi izpod peke in najrazličnejše steake. Vsekakor morate pokusiti našo žgano Gaško slinco, odlična pa so tudi domača točena Gaška piva. Privoščite si lahko razne sokove in koktajle, sladkosnede pa bodo zagotovo premamile naše dišeče domače sladice. Na terasi Bifeja Gače se vam ponuja krasen razgled na okoliške vršace, v hladnih dneh pa se lahko pogrejete ob topli peči v Koči Gače. Popoln družinski športni dan!

GOSTILNA PEZDIRC

VEČ

Gostilna Pezdirc ali po domače Ancelj je semiška domača gostilna z dolgo družinsko tradicijo. Pripravljamo odlične domače jedi, z občutkom in navdihom pa ustvarjamo tudi sodobne kulinarične dobrote. Pri nas se na igriv način prepletajo jedi sodobne kulinarike in jedi naših babic, ki jih oplemenitimo z vrhunskimi vini Bele krajine. Dobrodošli!

HOTEL
SMUK

VEČ

Hotel Smuk stoji v trškem jedru Semiča. Je odlična izhodiščna točka za raziskovanje zanimivih zgodb našega kraja. Na veliki in prijetni terasi s pogledom na taborsko obzidje in cerkev sv. Štefana si lahko privoščite kavico ali sladico.

Strežemo tradicionalno slovensko hrano, ki je pripravljena na sodoben način. Še posebej vas bomo navdušili z okusno pripravljeno divjačino. Dovolite, da vas razvajamo z našimi izvrstnimi jedmi!

OKREPČEVALNICA
POD STARO LIPO

VEČ

Naša prijetna in domačna Okrepčevalnica pod staro lipo se nahaja v nekdanji grajski zidanici v Gorenjcih. Pod mogočno krošnjo starodavne lipe naši gostje hitro pozabijo na vsakdanje skrbi. V pristnem podeželskem vzdušju gostom postrežemo več vrst domače hrane (kruh, pogačo, suhomesnate izdelke …) in domače hišno vino. Za najavljene skupine in zaključene družbe pripravljamo tradicionalna kosila (govejo in gobovo juho, pražen krompir z govedino in hrenom), na voljo pa imamo tudi jagenjčka, odojka in domačo kokoš z ražnja. Dobrodošli!

TURISTIČNA KMETIJA CERJANEC

VEČ

Naša kmetija je idealna za obiskovalce, željne tradicionalne belokranjske kuhinje, saj smo znani po okusnih domačih jedeh. Najdete nas v bližini izvira reke Krupe, po kateri je naša vas dobila svoje ime. Idilična sprehajalna pot ob Krupi obiskovalcem ponuja edinstvene trenutke v naravi. Na ogled imamo tudi tradicionalno belokranjsko hišo. V njej smo uredili muzej in prostor za razne delavnice in srečanja. V kolikor želite preživeti počitnice ali oddih na vasi in doživeti zabavne belokranjske večere, smo pravi naslov za vas!

TURISTIČNA KMETIJA SIMONIČ – PČ

VEČ

Naša zidanica leži ob vznožju hriba Smuk blizu slikovitega kamnitega gozda. Prepoznavni smo po izvrstno pripravljeni hrani in dobrem vinu, ki ju nabavljamo pri lokalnih vinarjih in kmetih. V zidanici lahko sprejmemo 50 oseb. Z našo kulinarično ponudbo lahko pogostimo  raznovrstne zaključene družbe, pripravimo pogostitve ob poslovnih dogodkih in poskrbimo za catering.

EKOLOŠKA KMETIJA PECEL

VEČ

Na kmetiji Pecel že od nekdaj kmetujemo v sožitju z naravo, od leta 1999 pa imamo tudi certifikat ekološke pridelave. Naša živila imajo zaradi ekološkega kmetovanja višjo hranilno vrednost, ki jo ozaveščeni potrošniki vedno bolj cenijo. Živila lahko po dogovoru pripeljemo strankam.

Belokranjci smo znani po gostoljubnosti, saj svojim gostom vedno ponudimo najboljše, kar imamo. Naši gostje lahko po želji sodelujejo pri delu na kmetiji, zato je bivanje pri nas še bolj pristno in doživeto. Dobrodošli!

RIBOGOJNICA MLINAR

VEČ

Na naši kmetiji se prepletajo govedoreja, konjereja, ribogojstvo in turizem. Obiskovalci boste navdušeni nad pečeno postrvjo iz naše ribogojnice, na voljo pa imamo tudi sveže ribe, ki jih lahko odnesete s seboj. Pri nas si lahko spočijete oči na prostranih pašnikih, kjer se pase živina, ter uživate v miru, svežini in tišini prijetne vasice Rožni Dol. Obisk pri nas vas bo zagotovo napolnil z novo energijo!

DOMAČIJA ŠKOF – ŠRAJF

VEČ

Na naši domačiji prisegamo na domačnost, preprostost in družabnost. Belokranjske dobrote pripravljamo z velikim veseljem in srčnostjo, uporabljamo preizkušene domače recepte, ki so nam jih zaupale belokranjske gospodinje. Gostom nudimo mir, neokrnjeno naravo in veliko prostora za druženje. Na domačiji vam lahko razkažemo prav poseben muzej na prostem in  partizansko bolnišnico Topolovec, vredne ogleda pa so tudi naravne in kulturne znamenitosti v naši okolici.

PLANINSKI DOM NA MIRNI GORI

VEČ

Naš planinski dom je izhodišče ali končni cilj številnih pohodnih poti po prostranem Kočevskem rogu, ki privablja mnoge ljubitelje narave. Veseli smo prav vsakega obiskovalca, še posebej pa tistih, ki nam polepšajo dan s hvaležnim nasmehom. Pohodnike in kolesarje razvajamo z okusnimi enolončnicami, ričetom, joto, golažem in odlično gobovo juho. Pripravljamo tudi palačinke z raznimi nadevi – naši gostje so nad njimi še posebej navdušeni.

Na tukajšnji nadmorski višini 1048 m se vam ponujajo zares lepi razgledi, narava pa vas v vsakem letnem času nagradi z malce drugačnimi motivi. Pri nas lahko tudi prenočite, v domu je na voljo 33 ležišč. Obiščite nas in doživite Belo krajino z gorskim pridihom.

LOVSKI DOM NA SMUKU NAD SEMIČEM

VEČ

Po vzponu na Smuk se lahko spočijete in okrepčate v našem lovskem domu. Ob njem stoji starodaven hrast, ki v poletnem času nudi prijetno senco. Odpočijete se lahko tudi na klopcah pod bližnjimi lipami, od koder se vam ponuja lep razgled na Belo krajino.

V prostorni jedilnici lovskega doma lahko pogostimo 80 gostov. Po naročilu pripravimo pogostitve in kosila ob raznih obletnicah, porokah in drugih svečanih priložnostih. Zaključene družbe se pri nas lahko nemoteno zabavajo do zgodnjih jutranjih ur. Dobrodošli na Smuku!

EKOLOŠKO ČEBELARSTVO PAVLIN

VEČ

Družinsko čebelarstvo Pavlin je na čebelarskem področju priznano in dobro uveljavljeno ime. S čebelarjenjem se ukvarjamo že več kot petdeset let, naši izdelki pa že od nekdaj slovijo kot zelo kakovostni. Od leta 2001 je naše čebelarstvo certificirano kot ekološko. Naših 200 čebeljih družin prebiva v šestih čebelnjakih v Beli krajini in v Kočevskem rogu. Pridelujemo raznovrstne čebelje pridelke in veliko vrst medu, zanje smo prejeli številna priznanja v Sloveniji in drugod. Kakovosten med je eno najbolj zdravih živil – privoščite si ga prav vsak dan!

ČEBELARSTVO
SEVER

VEČ

Naše čebelarstvo se ponaša z več kot 60-letno tradicijo. Odlikujejo nas natančnost, izkušnje in znanje, pohvalimo se lahko z nadpovprečnimi donosi izvrstnega gozdnega medu. Izdelujemo tudi odlične medene pijače, medeno vino in peneče medice. Skupinam nudimo vodene degustacije, na katerih ne manjka sladkih dobrot, čebelarskih anekdot in smeha. Že štirideset let skrbno vzrejamo čebelje matice. Tako ohranjamo avtohtone gene naše kranjske sivke, njen sloves pa smo ponesli tudi k številnim čebelarskim navdušencem po vsem svetu.

VINOGRADNIŠTVO
BUKOVEC

VEČ

Na naši domačiji pridelujemo kakovostna vina že celo stoletje, dandanes pa se z vinogradništvom ukvarja že naša četrta generacija. Pri nas lahko pokusite in kupite več vrst odprtih in buteljčnih vin. Posebej ponosni smo na naše vrhunsko vino muškat otonel, ki na ocenjevanjih vin dobiva najvišje ocene. Nudimo tudi degustacije za najavljene skupine. Imamo izvrstno turistično lokacijo, saj naša vinska klet stoji le korak do bogatih vsebin v trškem jedru Semiča. Obilico lepih vtisov lahko zaokrožite s kozarčkom iskrivega vina v naši vinski kleti. Dobrodošli!

VINSKA KLET
LIPEC

VEČ

Vinogradniška tradicija naše kleti sega v leto 1848. V naših vinogradih prevladujejo sorte laški rizling, kerner, rumeni muškat in modra frankinja. Za vinske trte skrbimo z ljubeznijo in si prizadevamo za pridelavo kakovostnih vin, o čemer pričajo številna priznanja z vinskih ocenjevanj. Verjamemo, da se v vinu odraža sožitje med človekom in naravo, zato namenjamo pozornost vsakemu grozdu in cenimo vsako kapljico vina. Dobrodošli v naši vinski kleti!

VINSKA KLET MALNARIČ – NAMPEL

VEČ

Naša sodobna vinska klet ponuja gostom pestro izbiro buteljčnih klasičnih vin, kot sta modra frankinja in chardonnay. Posebno linijo predstavljajo rdeča barrique vina, zorjena 30 mesecev, in predikatna vina poznih trgatev. Sprejmemo lahko 50 gostov, ob degustaciji vin vam ponudimo pogačo in sir. Manjšim skupinam lahko po naročilu pripravimo tudi narezek. Naša osnovna degustacijska ponudba obsega šest vrst vina, izberete jih lahko po svojih željah in okusu. Veseli bomo vašega obiska!

VINOTEKA V MUZEJSKI HIŠI SEMIČ

VEČ

Semiški vinogradniki vas z veseljem vabimo v našo prenovljeno vinoteko v kletnih prostorih Muzejske hiše. Ponudili vam bomo vrhunska vina naših domačih vinarjev. Večkrat organiziramo  tudi razne dogodke, namenjene spoznavanju in pokušanju rujne kapljice.

V vinoteki nikar ne spreglejte zanimive vinogradniške razstave. Vsebuje opremo in pripomočke, ki so jih naši predniki uporabljali v svojih kleteh in vinogradih. Zelo zanimive so tudi fotografije zidanic kočevskih Nemcev, ki so nekdaj skrbno negovali vinograde na Semiški gori.

Vinogradniška tradicija in kultura imata v Semiču dolgo in bogato zgodovino, ki se zrcali v vsaki kupici našega vina. Na zdravje!

KLET
SEMIŠKE PENINE

VEČ

Penine Simonič smo prvi zasebni proizvajalec penin v Beli krajini. S to plemenito dejavnostjo se ukvarjamo že dvajset let. V kleti Semiške penine se lahko dodobra seznanite s postopki pridelave naših izdelkov in pokusite osem različnih vrst penin. Naša razkošna in stilsko dovršena degustacijska soba v podzemni kleti v Semiču lahko sprejme 60 gostov, ki se ob razlagi izkušenega vinarja prepustijo vznemirljivemu doživetju edinstvenih arom in okusov. 

GOSTILNA CONA

VEČ

Gostilna Cona stoji v industrijski coni v Semiču, od koder se ponuja lep pogled na Semiško goro. Slovimo po prijazni postrežbi, prijetnem vzdušju ter okusnih malicah in kosilih. Na voljo imamo velik parkirni prostor, naša lokacija pa je idealno izhodišče za izlete na Krupo, Mirno goro, Smuk in Gorjance. Zelo veseli smo družin z otroki, njim so namenjena nova otroška igrala na zelenici ob gostišču. Na voljo imamo celo polnilnico za električna vozila.

GOSTINSTVO GAČE

VEČ

Na strminah Gač teknejo krepke jedi, ki vas okrepijo za najrazličnejše podvige na svežem gorskem zraku. Zagotovo vam bo zadišala slastna Gaška dilca, na voljo pa je tudi pečen odojek ali jagenjček. Pripravljamo jedi izpod peke in najrazličnejše steake. Vsekakor morate pokusiti našo žgano Gaško slinco, odlična pa so tudi domača točena Gaška piva. Privoščite si lahko razne sokove in koktajle, sladkosnede pa bodo zagotovo premamile naše dišeče domače sladice. Na terasi Bifeja Gače se vam ponuja krasen razgled na okoliške vršace, v hladnih dneh pa se lahko pogrejete ob topli peči v Koči Gače. Popoln družinski športni dan!

GOSTILNA PEZDIRC

VEČ

Gostilna Pezdirc ali po domače Ancelj je semiška domača gostilna z dolgo družinsko tradicijo. Pripravljamo odlične domače jedi, z občutkom in navdihom pa ustvarjamo tudi sodobne kulinarične dobrote. Pri nas se na igriv način prepletajo jedi sodobne kulinarike in jedi naših babic, ki jih oplemenitimo z vrhunskimi vini Bele krajine. Dobrodošli!

HOTEL
SMUK

VEČ

Hotel Smuk stoji v trškem jedru Semiča. Je odlična izhodiščna točka za raziskovanje zanimivih zgodb našega kraja. Na veliki in prijetni terasi s pogledom na taborsko obzidje in cerkev sv. Štefana si lahko privoščite kavico ali sladico.

Strežemo tradicionalno slovensko hrano, ki je pripravljena na sodoben način. Še posebej vas bomo navdušili z okusno pripravljeno divjačino. Dovolite, da vas razvajamo z našimi izvrstnimi jedmi!

OKREPČEVALNICA
POD STARO LIPO

VEČ

Naša prijetna in domačna Okrepčevalnica pod staro lipo se nahaja v nekdanji grajski zidanici v Gorenjcih. Pod mogočno krošnjo starodavne lipe naši gostje hitro pozabijo na vsakdanje skrbi. V pristnem podeželskem vzdušju gostom postrežemo več vrst domače hrane (kruh, pogačo, suhomesnate izdelke …) in domače hišno vino. Za najavljene skupine in zaključene družbe pripravljamo tradicionalna kosila (govejo in gobovo juho, pražen krompir z govedino in hrenom), na voljo pa imamo tudi jagenjčka, odojka in domačo kokoš z ražnja. Dobrodošli!

TURISTIČNA KMETIJA CERJANEC

VEČ

Naša kmetija je idealna za obiskovalce, željne tradicionalne belokranjske kuhinje, saj smo znani po okusnih domačih jedeh. Najdete nas v bližini izvira reke Krupe, po kateri je naša vas dobila svoje ime. Idilična sprehajalna pot ob Krupi obiskovalcem ponuja edinstvene trenutke v naravi. Na ogled imamo tudi tradicionalno belokranjsko hišo. V njej smo uredili muzej in prostor za razne delavnice in srečanja. V kolikor želite preživeti počitnice ali oddih na vasi in doživeti zabavne belokranjske večere, smo pravi naslov za vas!

TURISTIČNA KMETIJA SIMONIČ – PČ

VEČ

Naša zidanica leži ob vznožju hriba Smuk blizu slikovitega kamnitega gozda. Prepoznavni smo po izvrstno pripravljeni hrani in dobrem vinu, ki ju nabavljamo pri lokalnih vinarjih in kmetih. V zidanici lahko sprejmemo 50 oseb. Z našo kulinarično ponudbo lahko pogostimo  raznovrstne zaključene družbe, pripravimo pogostitve ob poslovnih dogodkih in poskrbimo za catering.

EKOLOŠKA KMETIJA PECEL

VEČ

Na kmetiji Pecel že od nekdaj kmetujemo v sožitju z naravo, od leta 1999 pa imamo tudi certifikat ekološke pridelave. Naša živila imajo zaradi ekološkega kmetovanja višjo hranilno vrednost, ki jo ozaveščeni potrošniki vedno bolj cenijo. Živila lahko po dogovoru pripeljemo strankam.

Belokranjci smo znani po gostoljubnosti, saj svojim gostom vedno ponudimo najboljše, kar imamo. Naši gostje lahko po želji sodelujejo pri delu na kmetiji, zato je bivanje pri nas še bolj pristno in doživeto. Dobrodošli!

RIBOGOJNICA MLINAR

VEČ

Na naši kmetiji se prepletajo govedoreja, konjereja, ribogojstvo in turizem. Obiskovalci boste navdušeni nad pečeno postrvjo iz naše ribogojnice, na voljo pa imamo tudi sveže ribe, ki jih lahko odnesete s seboj. Pri nas si lahko spočijete oči na prostranih pašnikih, kjer se pase živina, ter uživate v miru, svežini in tišini prijetne vasice Rožni Dol. Obisk pri nas vas bo zagotovo napolnil z novo energijo!

DOMAČIJA ŠKOF – ŠRAJF

VEČ

Na naši domačiji prisegamo na domačnost, preprostost in družabnost. Belokranjske dobrote pripravljamo z velikim veseljem in srčnostjo, uporabljamo preizkušene domače recepte, ki so nam jih zaupale belokranjske gospodinje. Gostom nudimo mir, neokrnjeno naravo in veliko prostora za druženje. Na domačiji vam lahko razkažemo prav poseben muzej na prostem in  partizansko bolnišnico Topolovec, vredne ogleda pa so tudi naravne in kulturne znamenitosti v naši okolici.

PLANINSKI DOM NA MIRNI GORI

VEČ

Naš planinski dom je izhodišče ali končni cilj številnih pohodnih poti po prostranem Kočevskem rogu, ki privablja mnoge ljubitelje narave. Veseli smo prav vsakega obiskovalca, še posebej pa tistih, ki nam polepšajo dan s hvaležnim nasmehom. Pohodnike in kolesarje razvajamo z okusnimi enolončnicami, ričetom, joto, golažem in odlično gobovo juho. Pripravljamo tudi palačinke z raznimi nadevi – naši gostje so nad njimi še posebej navdušeni.

Na tukajšnji nadmorski višini 1048 m se vam ponujajo zares lepi razgledi, narava pa vas v vsakem letnem času nagradi z malce drugačnimi motivi. Pri nas lahko tudi prenočite, v domu je na voljo 33 ležišč. Obiščite nas in doživite Belo krajino z gorskim pridihom.

LOVSKI DOM NA SMUKU NAD SEMIČEM

VEČ

Po vzponu na Smuk se lahko spočijete in okrepčate v našem lovskem domu. Ob njem stoji starodaven hrast, ki v poletnem času nudi prijetno senco. Odpočijete se lahko tudi na klopcah pod bližnjimi lipami, od koder se vam ponuja lep razgled na Belo krajino.

V prostorni jedilnici lovskega doma lahko pogostimo 80 gostov. Po naročilu pripravimo pogostitve in kosila ob raznih obletnicah, porokah in drugih svečanih priložnostih. Zaključene družbe se pri nas lahko nemoteno zabavajo do zgodnjih jutranjih ur. Dobrodošli na Smuku!

EKOLOŠKO ČEBELARSTVO PAVLIN

VEČ

Družinsko čebelarstvo Pavlin je na čebelarskem področju priznano in dobro uveljavljeno ime. S čebelarjenjem se ukvarjamo že več kot petdeset let, naši izdelki pa že od nekdaj slovijo kot zelo kakovostni. Od leta 2001 je naše čebelarstvo certificirano kot ekološko. Naših 200 čebeljih družin prebiva v šestih čebelnjakih v Beli krajini in v Kočevskem rogu. Pridelujemo raznovrstne čebelje pridelke in veliko vrst medu, zanje smo prejeli številna priznanja v Sloveniji in drugod. Kakovosten med je eno najbolj zdravih živil – privoščite si ga prav vsak dan!

ČEBELARSTVO
SEVER

VEČ

Naše čebelarstvo se ponaša z več kot 60-letno tradicijo. Odlikujejo nas natančnost, izkušnje in znanje, pohvalimo se lahko z nadpovprečnimi donosi izvrstnega gozdnega medu. Izdelujemo tudi odlične medene pijače, medeno vino in peneče medice. Skupinam nudimo vodene degustacije, na katerih ne manjka sladkih dobrot, čebelarskih anekdot in smeha. Že štirideset let skrbno vzrejamo čebelje matice. Tako ohranjamo avtohtone gene naše kranjske sivke, njen sloves pa smo ponesli tudi k številnim čebelarskim navdušencem po vsem svetu.

VINOGRADNIŠTVO
BUKOVEC

VEČ

Na naši domačiji pridelujemo kakovostna vina že celo stoletje, dandanes pa se z vinogradništvom ukvarja že naša četrta generacija. Pri nas lahko pokusite in kupite več vrst odprtih in buteljčnih vin. Posebej ponosni smo na naše vrhunsko vino muškat otonel, ki na ocenjevanjih vin dobiva najvišje ocene. Nudimo tudi degustacije za najavljene skupine. Imamo izvrstno turistično lokacijo, saj naša vinska klet stoji le korak do bogatih vsebin v trškem jedru Semiča. Obilico lepih vtisov lahko zaokrožite s kozarčkom iskrivega vina v naši vinski kleti. Dobrodošli!

VINSKA KLET
LIPEC

VEČ

Vinogradniška tradicija naše kleti sega v leto 1848. V naših vinogradih prevladujejo sorte laški rizling, kerner, rumeni muškat in modra frankinja. Za vinske trte skrbimo z ljubeznijo in si prizadevamo za pridelavo kakovostnih vin, o čemer pričajo številna priznanja z vinskih ocenjevanj. Verjamemo, da se v vinu odraža sožitje med človekom in naravo, zato namenjamo pozornost vsakemu grozdu in cenimo vsako kapljico vina. Dobrodošli v naši vinski kleti!

VINSKA KLET MALNARIČ – NAMPEL

VEČ

Naša sodobna vinska klet ponuja gostom pestro izbiro buteljčnih klasičnih vin, kot sta modra frankinja in chardonnay. Posebno linijo predstavljajo rdeča barrique vina, zorjena 30 mesecev, in predikatna vina poznih trgatev. Sprejmemo lahko 50 gostov, ob degustaciji vin vam ponudimo pogačo in sir. Manjšim skupinam lahko po naročilu pripravimo tudi narezek. Naša osnovna degustacijska ponudba obsega šest vrst vina, izberete jih lahko po svojih željah in okusu. Veseli bomo vašega obiska!

VINOTEKA V MUZEJSKI HIŠI SEMIČ

VEČ

Semiški vinogradniki vas z veseljem vabimo v našo prenovljeno vinoteko v kletnih prostorih Muzejske hiše. Ponudili vam bomo vrhunska vina naših domačih vinarjev. Večkrat organiziramo  tudi razne dogodke, namenjene spoznavanju in pokušanju rujne kapljice.

V vinoteki nikar ne spreglejte zanimive vinogradniške razstave. Vsebuje opremo in pripomočke, ki so jih naši predniki uporabljali v svojih kleteh in vinogradih. Zelo zanimive so tudi fotografije zidanic kočevskih Nemcev, ki so nekdaj skrbno negovali vinograde na Semiški gori.

Vinogradniška tradicija in kultura imata v Semiču dolgo in bogato zgodovino, ki se zrcali v vsaki kupici našega vina. Na zdravje!

KLET
SEMIŠKE PENINE

VEČ

Penine Simonič smo prvi zasebni proizvajalec penin v Beli krajini. S to plemenito dejavnostjo se ukvarjamo že dvajset let. V kleti Semiške penine se lahko dodobra seznanite s postopki pridelave naših izdelkov in pokusite osem različnih vrst penin. Naša razkošna in stilsko dovršena degustacijska soba v podzemni kleti v Semiču lahko sprejme 60 gostov, ki se ob razlagi izkušenega vinarja prepustijo vznemirljivemu doživetju edinstvenih arom in okusov.

eyJtYXBfb3B0aW9ucyI6eyJjZW50ZXJfbGF0IjoiNDUuNjUxOTMzNyIsImNlbnRlcl9sbmciOiIxNS4xODA3ODgiLCJ6b29tIjoxMiwibWFwX3R5cGVfaWQiOiJST0FETUFQIiwiZml0X2JvdW5kcyI6ZmFsc2UsImRyYWdnYWJsZSI6dHJ1ZSwic2Nyb2xsX3doZWVsIjpmYWxzZSwiZGlzcGxheV80NV9pbWFnZXJ5IjoiIiwibWFya2VyX2RlZmF1bHRfaWNvbiI6Imh0dHBzOlwvXC93d3cua2Mtc2VtaWMuc2lcL3dwLWNvbnRlbnRcL3BsdWdpbnNcL3dwLWdvb2dsZS1tYXAtcGx1Z2luXC9hc3NldHNcL2ltYWdlc1wvaWNvbnNcL2luZm8ucG5nIiwiaW5mb3dpbmRvd19zZXR0aW5nIjoie21hcmtlcl90aXRsZX0iLCJpbmZvd2luZG93X2JvdW5jZV9hbmltYXRpb24iOiIiLCJpbmZvd2luZG93X2Ryb3BfYW5pbWF0aW9uIjpmYWxzZSwiY2xvc2VfaW5mb3dpbmRvd19vbl9tYXBfY2xpY2siOnRydWUsImluZm93aW5kb3dfc2tpbiI6IiIsImRlZmF1bHRfaW5mb3dpbmRvd19vcGVuIjpmYWxzZSwiaW5mb3dpbmRvd19vcGVuX2V2ZW50IjoiY2xpY2siLCJmdWxsX3NjcmVlbl9jb250cm9sIjp0cnVlLCJzZWFyY2hfY29udHJvbCI6dHJ1ZSwiem9vbV9jb250cm9sIjp0cnVlLCJtYXBfdHlwZV9jb250cm9sIjp0cnVlLCJzdHJlZXRfdmlld19jb250cm9sIjp0cnVlLCJmdWxsX3NjcmVlbl9jb250cm9sX3Bvc2l0aW9uIjoiVE9QX1JJR0hUIiwic2VhcmNoX2NvbnRyb2xfcG9zaXRpb24iOiJUT1BfTEVGVCIsInpvb21fY29udHJvbF9wb3NpdGlvbiI6IlRPUF9MRUZUIiwibWFwX3R5cGVfY29udHJvbF9wb3NpdGlvbiI6IlRPUF9MRUZUIiwibWFwX3R5cGVfY29udHJvbF9zdHlsZSI6IkRST1BET1dOX01FTlUiLCJzdHJlZXRfdmlld19jb250cm9sX3Bvc2l0aW9uIjoiVE9QX0xFRlQiLCJtYXBfY29udHJvbCI6dHJ1ZSwibWFwX2NvbnRyb2xfc2V0dGluZ3MiOmZhbHNlLCJtYXBfem9vbV9hZnRlcl9zZWFyY2giOjYsIndpZHRoIjoiIiwiaGVpZ2h0IjoiNTAwIn0sInBsYWNlcyI6W3siaWQiOiIxIiwidGl0bGUiOiJUSUMgU2VtaVx1MDEwZCIsImFkZHJlc3MiOiJUdXJpc3RpXHUwMTBkbm8gaW5mb3JtYWNpanNraSBjZW50ZXIgU2VtaVx1MDEwZCwgXHUwMTYwdGVmYW5vdiB0cmcgNywgU2VtaVx1MDEwZCwgU2xvdmVuaWEiLCJzb3VyY2UiOiJtYW51YWwiLCJjb250ZW50IjoiPGEgaHJlZj1cImh0dHBzOlwvXC93d3cua2Mtc2VtaWMuc2lcL3R1cml6ZW0taW4tc3BvcnRcL1wiPlZlXHUwMTBkID48XC9hPiIsImxvY2F0aW9uIjp7Imljb24iOiJodHRwczpcL1wvd3d3LmtjLXNlbWljLnNpXC93cC1jb250ZW50XC9wbHVnaW5zXC93cC1nb29nbGUtbWFwLXBsdWdpblwvYXNzZXRzXC9pbWFnZXNcL2ljb25zXC9pbmZvLnBuZyIsImxhdCI6IjQ1LjY1MTkzMzciLCJsbmciOiIxNS4xODA3ODgiLCJjaXR5IjoiU2VtaVx1MDEwZCIsInN0YXRlIjoiXHUwMTBjcm5vbWVsaiIsImNvdW50cnkiOiJTbG92ZW5pYSIsIm9uY2xpY2tfYWN0aW9uIjoibWFya2VyIiwicmVkaXJlY3RfY3VzdG9tX2xpbmsiOiIiLCJtYXJrZXJfaW1hZ2UiOiIiLCJvcGVuX25ld190YWIiOiJ5ZXMiLCJwb3N0YWxfY29kZSI6IjgzMzMiLCJkcmFnZ2FibGUiOmZhbHNlLCJpbmZvd2luZG93X2RlZmF1bHRfb3BlbiI6ZmFsc2UsImFuaW1hdGlvbiI6IkJPVU5DRSIsImluZm93aW5kb3dfZGlzYWJsZSI6dHJ1ZSwiem9vbSI6NSwiZXh0cmFfZmllbGRzIjoiIn0sImNhdGVnb3JpZXMiOlt7ImlkIjoiIiwibmFtZSI6IiIsInR5cGUiOiJjYXRlZ29yeSIsImV4dGVuc2lvbl9maWVsZHMiOltdLCJpY29uIjoiaHR0cHM6XC9cL3d3dy5rYy1zZW1pYy5zaVwvd3AtY29udGVudFwvcGx1Z2luc1wvd3AtZ29vZ2xlLW1hcC1wbHVnaW5cL2Fzc2V0c1wvaW1hZ2VzXC9pY29uc1wvaW5mby5wbmcifV0sImN1c3RvbV9maWx0ZXJzIjoiIn0seyJpZCI6IjU2IiwidGl0bGUiOiJHb3N0aWxuYSBDb25hIiwiYWRkcmVzcyI6IkdQIENvbmEsIE9icnRuYSBjb25hLCBTZW1pXHUwMTBkLCBTbG92ZW5pYSIsInNvdXJjZSI6Im1hbnVhbCIsImNvbnRlbnQiOiI8YSBocmVmPVwiXC90dXJpemVtLWluLXNwb3J0XC9rdWxpbmFyaWNuaS1wb251ZG5pa2lcL1wiPlZlXHUwMTBkID48XC9hPiIsImxvY2F0aW9uIjp7Imljb24iOiJodHRwczpcL1wvd3d3LmtjLXNlbWljLnNpXC93cC1jb250ZW50XC9wbHVnaW5zXC93cC1nb29nbGUtbWFwLXBsdWdpblwvYXNzZXRzXC9pbWFnZXNcL2ljb25zXC9yZXN0YXVyYW50LnBuZyIsImxhdCI6IjQ1LjY1NzQ1OTkiLCJsbmciOiIxNS4xOTI1MDI5IiwiY2l0eSI6IiIsInN0YXRlIjoiXHUwMTBjcm5vbWVsaiIsImNvdW50cnkiOiJTbG92ZW5pYSIsIm9uY2xpY2tfYWN0aW9uIjoibWFya2VyIiwicmVkaXJlY3RfY3VzdG9tX2xpbmsiOiIiLCJtYXJrZXJfaW1hZ2UiOiIiLCJvcGVuX25ld190YWIiOiJ5ZXMiLCJwb3N0YWxfY29kZSI6IiIsImRyYWdnYWJsZSI6ZmFsc2UsImluZm93aW5kb3dfZGVmYXVsdF9vcGVuIjpmYWxzZSwiYW5pbWF0aW9uIjoiQk9VTkNFIiwiaW5mb3dpbmRvd19kaXNhYmxlIjp0cnVlLCJ6b29tIjo1LCJleHRyYV9maWVsZHMiOiIifSwiY2F0ZWdvcmllcyI6W3siaWQiOiI0IiwibmFtZSI6Ikt1bGluYXJpXHUwMTBkbmkgcG9udWRuaWtpIiwidHlwZSI6ImNhdGVnb3J5IiwiZXh0ZW5zaW9uX2ZpZWxkcyI6W10sImljb24iOiJodHRwczpcL1wvd3d3LmtjLXNlbWljLnNpXC93cC1jb250ZW50XC9wbHVnaW5zXC93cC1nb29nbGUtbWFwLXBsdWdpblwvYXNzZXRzXC9pbWFnZXNcL2ljb25zXC9yZXN0YXVyYW50LnBuZyJ9XSwiY3VzdG9tX2ZpbHRlcnMiOiIifSx7ImlkIjoiNTciLCJ0aXRsZSI6Ikdvc3RpbnN0dm8gR2FcdTAxMGRlIiwiYWRkcmVzcyI6IiIsInNvdXJjZSI6Im1hbnVhbCIsImNvbnRlbnQiOiI8YSBocmVmPVwiXC90dXJpemVtLWluLXNwb3J0XC9rdWxpbmFyaWNuaS1wb251ZG5pa2lcL1wiPlZlXHUwMTBkID48XC9hPiIsImxvY2F0aW9uIjp7Imljb24iOiJodHRwczpcL1wvd3d3LmtjLXNlbWljLnNpXC93cC1jb250ZW50XC9wbHVnaW5zXC93cC1nb29nbGUtbWFwLXBsdWdpblwvYXNzZXRzXC9pbWFnZXNcL2ljb25zXC9yZXN0YXVyYW50LnBuZyIsImxhdCI6IjQ1LjY2NDE1NDMxOTg5NjM5IiwibG5nIjoiMTUuMDg4Njk1NjI3MzExNTE4IiwiY2l0eSI6IiIsInN0YXRlIjoiXHUwMTBjcm5vbWVsaiIsImNvdW50cnkiOiJTbG92ZW5pYSIsIm9uY2xpY2tfYWN0aW9uIjoibWFya2VyIiwicmVkaXJlY3RfY3VzdG9tX2xpbmsiOiIiLCJtYXJrZXJfaW1hZ2UiOiIiLCJvcGVuX25ld190YWIiOiJ5ZXMiLCJwb3N0YWxfY29kZSI6IiIsImRyYWdnYWJsZSI6ZmFsc2UsImluZm93aW5kb3dfZGVmYXVsdF9vcGVuIjpmYWxzZSwiYW5pbWF0aW9uIjoiQk9VTkNFIiwiaW5mb3dpbmRvd19kaXNhYmxlIjp0cnVlLCJ6b29tIjo1LCJleHRyYV9maWVsZHMiOiIifSwiY2F0ZWdvcmllcyI6W3siaWQiOiI0IiwibmFtZSI6Ikt1bGluYXJpXHUwMTBkbmkgcG9udWRuaWtpIiwidHlwZSI6ImNhdGVnb3J5IiwiZXh0ZW5zaW9uX2ZpZWxkcyI6W10sImljb24iOiJodHRwczpcL1wvd3d3LmtjLXNlbWljLnNpXC93cC1jb250ZW50XC9wbHVnaW5zXC93cC1nb29nbGUtbWFwLXBsdWdpblwvYXNzZXRzXC9pbWFnZXNcL2ljb25zXC9yZXN0YXVyYW50LnBuZyJ9XSwiY3VzdG9tX2ZpbHRlcnMiOiIifSx7ImlkIjoiNTgiLCJ0aXRsZSI6Ikdvc3RpbG5hIFBlemRpcmMiLCJhZGRyZXNzIjoiR29zdGlsbmEgUGV6ZGlyYywgTWV0bGlcdTAxNjFrYSBjZXN0YSwgU2VtaVx1MDEwZCwgU2xvdmVuaWEiLCJzb3VyY2UiOiJtYW51YWwiLCJjb250ZW50IjoiPGEgaHJlZj1cIlwvdHVyaXplbS1pbi1zcG9ydFwva3VsaW5hcmljbmktcG9udWRuaWtpXC9cIj5WZVx1MDEwZCA+PFwvYT4iLCJsb2NhdGlvbiI6eyJpY29uIjoiaHR0cHM6XC9cL3d3dy5rYy1zZW1pYy5zaVwvd3AtY29udGVudFwvcGx1Z2luc1wvd3AtZ29vZ2xlLW1hcC1wbHVnaW5cL2Fzc2V0c1wvaW1hZ2VzXC9pY29uc1wvcmVzdGF1cmFudC5wbmciLCJsYXQiOiI0NS42NTA3NDA2IiwibG5nIjoiMTUuMTg0NjgwNiIsImNpdHkiOiIiLCJzdGF0ZSI6Ilx1MDEwY3Jub21lbGoiLCJjb3VudHJ5IjoiU2xvdmVuaWEiLCJvbmNsaWNrX2FjdGlvbiI6Im1hcmtlciIsInJlZGlyZWN0X2N1c3RvbV9saW5rIjoiIiwibWFya2VyX2ltYWdlIjoiIiwib3Blbl9uZXdfdGFiIjoieWVzIiwicG9zdGFsX2NvZGUiOiIiLCJkcmFnZ2FibGUiOmZhbHNlLCJpbmZvd2luZG93X2RlZmF1bHRfb3BlbiI6ZmFsc2UsImFuaW1hdGlvbiI6IkJPVU5DRSIsImluZm93aW5kb3dfZGlzYWJsZSI6dHJ1ZSwiem9vbSI6NSwiZXh0cmFfZmllbGRzIjoiIn0sImNhdGVnb3JpZXMiOlt7ImlkIjoiNCIsIm5hbWUiOiJLdWxpbmFyaVx1MDEwZG5pIHBvbnVkbmlraSIsInR5cGUiOiJjYXRlZ29yeSIsImV4dGVuc2lvbl9maWVsZHMiOltdLCJpY29uIjoiaHR0cHM6XC9cL3d3dy5rYy1zZW1pYy5zaVwvd3AtY29udGVudFwvcGx1Z2luc1wvd3AtZ29vZ2xlLW1hcC1wbHVnaW5cL2Fzc2V0c1wvaW1hZ2VzXC9pY29uc1wvcmVzdGF1cmFudC5wbmcifV0sImN1c3RvbV9maWx0ZXJzIjoiIn0seyJpZCI6IjU5IiwidGl0bGUiOiJIb3RlbCBTbXVrIiwiYWRkcmVzcyI6IkhvdGVsIFNtdWssIFx1MDE2MHRlZmFub3YgdHJnLCBTZW1pXHUwMTBkLCBTbG92ZW5pYSIsInNvdXJjZSI6Im1hbnVhbCIsImNvbnRlbnQiOiI8YSBocmVmPVwiXC90dXJpemVtLWluLXNwb3J0XC9rdWxpbmFyaWNuaS1wb251ZG5pa2lcL1wiPlZlXHUwMTBkID4